Muurproblemen

Een muur- of gevelprobleem herstellen kan op twee manieren. Kies voor de producten met ondersteuning van Total Wall, of laat uw gevelherstel uitvoeren door een opgeleide en gecertificeerde partner van Total Wall. Wij verwijzen u graag naar de specialist bij u in de buurt.

uitvoering en herstel

Reparatie met 10 jaar garantie via Totalwall Garantie Systeem

De vakmensen van Total Wall nemen u ook graag het werk en de rompslomp uit handen. Met een volledig aanbod van diensten verzorgen we graag uw muurherstel van inspectie tot advies en van projectbegeleiding tot uitvoering. Indien de uitvoering van uw herstelwerkzaamheden wordt verzorgd door opgeleide en gecertificeerde gevelspecialisten en op alle werkzaamheden kunt u maar liefst 10 jaar garantie krijgen.

Bekijk hieronder alle uitvoering en herstelwerkzaamheden van TotalWall


Scheuren in muren zijn een duidelijke indicatie van een probleem met de stabiliteit en constructie van uw muur of gevel. Merkt u zichtbare muurscheuren op? Laat deze dan repareren om verdere schade te voorkomen.

Bekijk deze dienst

Een goed onderhouden gevel zorgt voor een langere levensduur en bovendien voor waardebehoud of zelfs waardevermeerdering van uw gebouw. Goed preventief onderhoud heeft ook een positief effect op de isolatiewaarde van uw pand.

Bekijk deze dienst

Nederland heeft een vochtig klimaat. We hebben daardoor ook veel last van douwpuntproblemen. Dat betekent dat op de plaats waar condensering van de lucht plaatsvindt, waterdruppels ontstaan die schade kunnen veroorzaken.

Bekijk deze dienst

Onze Total Wall experts hebben meer dan 25 jaar ervaring in alle facetten van gevelonderhoud en tellen als specialist binnen het vakgebied. Gevelreiniging is dé oplossing voor aanslag en verontreiniging.

Bekijk deze dienst

Aan de hand van proeven in diverse laboratoria, weten we wat kritische factoren zijn in het herstelproces. Nadat door onze constructeur bepaald is welke werkzaamheden op welke manier uitgevoerd dienen te worden, adviseren wij u deze werkzaamheden door specialisten te laten uitvoeren. Hierbij kunnen wij voor u monitoren en rapporteren wat de werkelijke versterkingswaardes zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Bekijk deze dienst

Als pandeigenaar bent u verantwoordelijk voor schade die eventueel ontstaat ten gevolg van de constructieve veiligheid van uw gebouw. Met een periodieke inspectie van uw gevels kunt u veel ellende voorkomen.

Bekijk deze dienst

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Voor planbureaus

Voor een breed scala aan muurproblemen bieden wij kant-en-klare bestekteksten. Hiermee kunnen planbureau's direct aan de slag

Bekijk de metselwerk oplossingen

Onze vakbedrijven

Bekijk bij welke bedrijven u de services van Total Wall kunt vinden.

Vakbedrijven in uw buurt