3-stappen aanpak

Heeft u muurschade en wilt u dit laten herstellen? Of wilt u uw gevel juist preventief laten onderhouden om schade te voorkomen? Door gebruik te maken van een 3-stappen plan zorgt Total Wall ervoor dat uw muur of gevel weer veilig en onderhouden is.

Stap 1: Onderzoek

Om de juiste oplossing te vinden is het belangrijk om diepgaand en uitgebreid onderzoek te doen. Onze specialisten voeren daarbij onderzoek uit naar zichtbare en onzichtbare schade en geven hiermee een goed beeld van de uitgangspositie. Met behulp van verschillende onderzoek- en inspectiemogelijkheden wordt de oorzaak van eventuele muur- of gevelschade in kaart gebracht en wordt een diagnose gesteld door een ervaren ingenieur.

Stap 2: Oplossing

Met deze diagnose, wordt een praktisch advies gegeven voor preventief onderhoud, renovatie of reparatie van schade. Hierin staat de oorzaak van de schade en is een kosteneffectieve herstelstrategie opgesteld.

Stap 3: Uitvoer

Ook de uitvoer van de werkzaamheden, zoals uitgewerkt in het advies van Total Wall, ligt bij onze ervaren Belgische installateurs. De installateurs zijn geselecteerd op basis van hun jarenlange ervaring en de superieure kwaliteit van hun werk, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw reparatie of renovatie op de best mogelijke en veilige manier is uitgevoerd.

geveladvies en begeleiding

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

 

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Voor planbureaus

Voor een breed scala aan muurproblemen bieden wij kant-en-klare bestekteksten. Hiermee kunnen planbureau's direct aan de slag

Bekijk de metselwerk oplossingen

Onze vakbedrijven

Bekijk bij welke bedrijven u de services van Total Wall kunt vinden.

Vakbedrijven in uw buurt