Over Total Wall

"Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden"

2500+

gevels geïnspecteerd

1400

constructieve berekeningen uitgevoerd

2000+

adviesrapporten geleverd

Wij geloven dat het herstel van muren en gevels pas goed kan gebeuren wanneer je weet wat de oorzaak is. We ontdekten dat de wijze waarop we herstel realiseerden, afweek van de standaard wijze die werd toegepast.

Kwaliteit staat bij ons voorop.

We realiseren ons dat het kwalitatief hoger tillen van gevelherstel lukt wanneer je samenwerkt met andere herstelbedrijven die ook een status van verdienste hebben bereikt.

In samenwerking met deze bedrijven hebben wij de medewerkers geleerd om te werken volgens ons concept.Hierdoor hebben we een landelijk netwerk gerealiseerd welke het concept op de juiste manier uitdraagt en realiseert.

Samen met onze opgeleide bedrijven streven we constant naar de beste kwaliteit. Dit realiseren we door o.a. in diverse laboratoria onderzoek te doen naar verbeteringen in het gezond maken en versterken van metselwerk.

Wij certificeren onze gevel specialisten in samenwerking met belangrijke partijen zoals KEURHUIS en IKOBBKB omdat wij kwaliteit als een plicht zien en daarmee eerlijk en betrouwbaar zijn in de vaak ondoorzichtige markt.

Total Wall specialiseert zich in constructieve veiligheid  en het optimaliseren van energetische prestaties.

Ons specialisme:

  • Scheurherstel
  • Muurherstel
  • Lateiherstel
  • Spouwmuurverankering
  • Aardbeving bestendig maken van gevels
  • Aanpak van luchtlekkages en koudebruggen. 
flatgebouw

Ruim 25 jaar gevelexpertise

Professionele gevelrenovatie is specialistenwerk. Total Wall is al 25 jaar dé specialist in gevelonderhoud en –renovatie. Onze vakmensen weten precies hoe je onveilige gevels weer oersterk kunt maken. In de branche staan wij bekend om onze grondige en professionele aanpak en onze tijd- en kostenefficiënte oplossingen.

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Voor planbureaus

Voor een breed scala aan muurproblemen bieden wij kant-en-klare bestekteksten. Hiermee kunnen planbureau's direct aan de slag

Bekijk de metselwerk oplossingen

Onze vakbedrijven

Bekijk bij welke bedrijven u de services van Total Wall kunt vinden.

Vakbedrijven in uw buurt