Renovatie spouwankers plaatsen

Als er schade aan uw pand ontstaat, doordat de constructieve veiligheid van uw gebouw niet in orde is, dan bent u als pandeigenaar verantwoordelijk. Laat uw gevels periodieke controleren en bespaar hiermee veel ellende.

spouwmuurverankering

Is uw pand gebouwd zijn tussen 1945 en 1980 met vier woonlagen  of  heeft u een pand met zichtbare gevelschade? Dan woont u in een risicogebouw. Ongeveer 80% van deze gebouwen heeft aangetaste en niet functionerende verankering, wat gevaar oplevert. Renovatie is de enige oplossing hiervoor. 

Spouwankerrenovatie door Total Wall

Bij renovatie denkt u waarschijnlijk aan enorme werkzaamheden, maar het vervangen van aangetaste spouwankers is een relatief kleine ingreep. Deze renovatie kan zonder veel overlast en nagenoeg onzichtbaar worden uitgevoerd.

 

 

Total Wall heeft meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen van spouwmuurverankering. Daarvoor maken wij o.a. gebruik van de kwalitatieve  DryFix spouwankers van Helifix. Het vervangen van de spouwankers is slechts een kleine ingreep aan uw woning of pand en kan zonder veel overlast voor de omgeving worden gedaan. Renovatie is bovendien nagenoeg onzichtbaar.

De renovatie werkzaamheden worden constant gemonitord waardoor we met behulp van TGS een garantie kunnen geven tot 25 jaar voor de constructieve veiligheid van uw gevel!

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

 

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Voor planbureaus

Voor een breed scala aan muurproblemen bieden wij kant-en-klare bestekteksten. Hiermee kunnen planbureau's direct aan de slag

Bekijk de metselwerk oplossingen

Onze vakbedrijven

Bekijk bij welke bedrijven u de services van Total Wall kunt vinden.

Vakbedrijven in uw buurt