Scheuren in de muur

Als u scheuren in muren heeft, dan is er waarschijnlijk een probleem met de stabiliteit en constructie van deze muren of gevels. Laat deze muren inspecteren, zodat de oorzaak bepaald kan worden en Total Wall deze kan repareren. Zo voorkomt u dat het probleem verergert en de schade vergroot.

scheuren repareren

Zichtbaar en onzichtbaar

Met behulp van onze app kunt u gratis advies krijgen over de oorzaak en herstelstrategie voor uw muurprobleem. U voegt foto's aan de app toe en krijgt daarbij gepersonaliseerd advies van de experts van Total Wall. Wilt u liever dat er iemand bij u langskomt en de situatie ter plaatse bekijkt? Onze experts komen graag een muurinspectie bij u op locatie uitvoeren.

Na de muurinspectie of nadat u foto's heeft opgestuurd via de app, geven wij u advies over de beste herstelmethode. Bij de muurinspectie op locatie kunnen wij uw gevels wel dieper inspecteren waardoor wij niet alleen de zichtbare schade meenemen, maar ook de onzichtbare schade.

Scheurherstel

Het herstellen van scheuren in de binnen en buitenmuur kan meestal onzichtbaar en zonder overlast. Wij adviseren u graag over de beste herstelmethode en producten. Vervolgens gaan ons opgeleide en gecertificeerde partners voor u aan de slag en uw gevens te herstellen.

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

 

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Voor planbureaus

Voor een breed scala aan muurproblemen bieden wij kant-en-klare bestekteksten. Hiermee kunnen planbureau's direct aan de slag

Bekijk de metselwerk oplossingen

Onze vakbedrijven

Bekijk bij welke bedrijven u de services van Total Wall kunt vinden.

Vakbedrijven in uw buurt