Gevelrenovatie

Door uw gevel te onderhouden verlengt u de levensduur van deze gevel. Daarnaast zorgt u ervoor de waarde van uw gebouw behouden of zelfs verhoogd wordt. Ook heeft het een positief effect op de isolatie.

rij met huizen

Renoveren van zichtbare gevelschade

Verzakkingen van het metselwerk en scheuren in bakstenen zijn voorbeelden van zichtbare muurschade. Dit kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld bouw- en constructiefouten, verouderde spouwmuurverankering of trillingen door bouwwerkzaamheden of verkeer. 
Muurschade kan gevaar opleveren. Daarom is het altijd een goed idee om zichtbare muurschade te renoveren. Total Wall België inspecteert uw schade, doet onderzoek naar de oorzaak en stelt naar aanleiding hiervan een renovatieplan op, dat Total Wall door een expert installatiebedrijf laat uitvoeren.

Renoveren van gevelproblemen

Veel gebouwen in Nederland hebben onveilige en onstabiele gevels. Deze kunnen ook onzichtbare schade veroorzaken. Gebouwen met vier of meer woonlagen, gebouwd in 1945 tot 1980, panden met gemetselde gevels en panden waarbij achteraf de spouw is geïsoleerd lopen groter risico op onzichtbare schade. Is een van uw gebouwen een risico pand? Neem dan vooral contact met ons op en laat ons een gedegen onderzoek 

Verkleuring van stenen bijwerken

Baksteen dat wordt bloodgesteld aan de elementen verweert. Ook kan vorst schade veroorzaken.
Deze verwering veroorzaakt op zijn beurt weer verkleuren van de bakstenen. Ook scheurvorming of verbouwingen zorgen voor een verkleuring. Total Wall België kan uw bakstenen weer herstellen tot hun oorspronkelijke kleur.
 

Kleuren van bakstenen Kleuren van gevels Kleuren van bakstenen gevels

 

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

 

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Voor planbureaus

Voor een breed scala aan muurproblemen bieden wij kant-en-klare bestekteksten. Hiermee kunnen planbureau's direct aan de slag

Bekijk de metselwerk oplossingen

Onze vakbedrijven

Bekijk bij welke bedrijven u de services van Total Wall kunt vinden.

Vakbedrijven in uw buurt